Wij gaan verhuizen !!!

 

Wij zullen even gesloten zijn vanaf vrijdag 28/08/2015.

Wij hopen U zo snel mogelijk terug te zien op onze nieuwe locatie.

Meer info hierover volgt snel.

 

                                                                           Groetjes, Fanny  

P1040732.jpg P1040734.jpg P1040724.jpg P1040711.jpg P1040729.jpg P1040713.jpg P1040737.jpg\nOrganza roosjes maken. P1040716.jpg P1040718.jpg
Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Zelf juwelen maken: vind wat u zoekt in Parelweelde in Weelde

Bent u een creatieve ziel? Met een oog voor schoonheid en een passie voor juwelen? Dan bent u bij Parelweelde aan het juiste adres. Maak uw eigen fantasiejuwelen met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige parels, kralen en steentjes.

Alle materialen in onze winkel zijn van Designer Quality: duurzaam en sterk. Snuister door ons ruime aanbod aan toebehoren. En u vindt ongetwijfeld alles wat u nodig hebt om zelf de juwelen te maken waar u van droomt.


Staat Moederdag voor de deur? Of wilt u uw liefste verrassen met een onvergetelijk geschenk? Kom een kijkje nemen in onze gezellige winkel in Weelde. Originele en creatieve sieraden, handgemaakt en uniek: het perfecte cadeau voor die speciale gelegenheid. Of trakteer uzelf op een extraatje. Welke stijl ook het best bij u past: u vindt precies wat u zoekt. Een klassiek juweel? Of een modern sieraad? Kom langs en ontdek échte pareltjes – met liefde gemaakt.


Of gaat u liever zelf aan de slag? Dat kan. Neem meteen een kijkje op onze Workshop-pagina. En leer zelf uw eigen juwelen maken. Kijk ook eens op de fotopagina en snuif de gezellige sfeer al even op.


Kom langs in Parelweelde in Weelde. Of neem contact met ons op via de contactpagina.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 

Uw persoonlijke, handgemaakte creatie met een ongelooflijk grote keuze aan parels en kralen bij Parelweelde!