Uw persoonlijke, handgemaakte creatie met een ongelooflijk grote keuze aan parels en kralen bij Parelweelde!

Kom zeker ook onze collectie brei en haak-garens van Lammy Yarns ontdekken !!!

Wij gaan steeds op zoek naar makkelijke patronen die ook voor de beginnende breister of haakster haalbaar zijn !!!

 

10 JAAR PARELWEELDE

Zelf juwelen maken: vind wat u zoekt in Parelweelde in Turnhout.

 

Bent u een creatieve ziel? Met een oog voor schoonheid en een passie voor juwelen? Dan bent u bij Parelweelde aan het juiste adres. Maak uw eigen fantasiejuwelen met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige parels, kralen en steentjes.

Alle materialen in onze winkel zijn van Designer Quality: duurzaam en sterk. Snuister door ons ruime aanbod aan toebehoren. En u vindt ongetwijfeld alles wat u nodig hebt om zelf de juwelen te maken waar u van droomt.


Staat Moederdag voor de deur? Of wilt u uw liefste verrassen met een onvergetelijk geschenk? Kom een kijkje nemen in onze gezellige winkel in Turnhout. Originele en creatieve sieraden, handgemaakt en uniek: het perfecte cadeau voor die speciale gelegenheid. Of trakteer uzelf op een extraatje. Welke stijl ook het best bij u past: u vindt precies wat u zoekt. Een klassiek juweel? Of een modern sieraad? Kom langs en ontdek échte pareltjes – met liefde gemaakt.


Of gaat u liever zelf aan de slag? Dat kan. Neem meteen een kijkje op onze Workshop-pagina. En leer zelf uw eigen juwelen maken.

Kijk ook eens op de fotopagina en snuif de gezellige sfeer al even op.


Kom langs in Parelweelde in Turnhout. Of neem contact met ons op via de contactpagina.