Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Wij leveren hoofdzakelijk vanuit onze winkelvoorraad. indien wij een product moeten bestellen bij de leverancier kan dit enkele dagen langer duren.

Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je pakje verzendklaar gemaakt en verstuurd via Bpost of DPD. Het pakje wordt door de postbode aan huis geleverd. Voor België is dit normaal binnen 24u na verzending, voor Nederland binnen 3 werkdagen en voor de rest van Europa binnen 6 werkdagen. Als je niet aanwezig bent op het tijdstip van de levering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving en kan je je pakketje afhalen in het postkantoor. Je kan natuurlijk ook steeds je werkadres of het adres van je buur of vriend als leveradres doorgeven.

Parelweelde is niet aansprakelijk voor het verloren geraken van de goederen door Bpost. Wij zullen dan samen tot een gepaste oplossing trachten te komen.

We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een foute of vertraagde aflevering door foute of incomplete adresgegevens.

 

• Binnen België komt dit voor de klant slechts op €7,00 indien er voor minder dan €75 wordt besteld, wordt er voor meer of gelijk aan €75 besteld, is de verzending gratis.

• Voor Nederland en Duitsland komt dit voor de klant slechts op €9,00

• Voor andere mogelijkheden, gelieve ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Retourneren

. Klachten & ruilen/retourneren van aangekochte artikelen

Wij zullen er steeds op alle manieren voor zorgen dat u uw bestelde goederen in perfecte staat zal ontvangen. Mocht het bestelde desondanks toch niet aan je verwachtingen voldoen, heb je het recht om binnen 8 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, de goederen te komen ruilen of retour te sturen. Je dient ons hiervan altijd wel even schriftelijk (zet het even op e-mail) op de hoogte te brengen. De goederen moeten volledig worden teruggestuurd in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd.

Artikelen gekocht tijdens de solden kunnen niet worden geretourneerd, alsook artikelen die eenvoudig te kopiëren zijn, zoals boeken.

Wij gaan uw bestelling zo snel mogelijk terugbetalen, en wij zijn absoluut redelijke mensen, maar we hebben wel het recht om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten indien de goederen niet meer in de oorspronkelijke staat zijn.

Volg ons op Facebook